GooDMt2
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Regulamentul Jocului

In jos

Regulamentul Jocului Empty Regulamentul Jocului

Mesaj  Funkistu Sam Iun 26, 2010 12:19 am

Regulamentul Jocului
1. Numele utilizatorilor, Numele de caracter, magazinele, breslele, grupurile, Item-urile sau orice alt lucru caruia ii poti da o denumire nu trebuie sa fie ofensatore, neadecvate, rasiste, extremiste sau vulgare. Jucatorilor ce vor folosi astfel de nume sau vor pretinde ca fac parte din Echipa Metin2 le vor fi sterse conturile fara a fi atentionati. De asemenea, cei ce vor pretinde a fi altcineva vor fi banati.

2. Este interzis sa specifici user si/sau password de la accountul tau oricarei alte persoane. Echipa Metin2 GooD nu-ti va cere NICIODATA datele de logare (nume, parola). Noi nu suntem raspunzatori pentru pierderea accountului sau a orcaror alte iteme, bresle sau orice alceva ce are lagatura strict cu contul dumneavoastra. In cazul raportari unui gm furtul accountului acesta va fi banat permanant(asta cu dovezi).

3. Este interzis folosirea de amenintari, mesaje ofensatoare sau insultante pe forum, in chatul intern al jocului sau im mesageria de tip PM.
Este interzis folosirea mesajelor de tip SPAM sau furnizarea de linku care alte situri, jocuri sau server ce nu au legatura cu Metin2 GooD.

4. Mentinerea la pamant a unui alt jucator mort prin folosirea negotului se penalizeaza cu ban account 7 zile. La a doua sanctiune contu este banat permanent.

5. Daca descoperi un bug, raporteaza-l Game Master-ului. Este interzis sa il folosesti in avantajul tau iar incalcarea acestei reguli aduce banarea contului din joc.


6.Injuriile la adresa STAFFULUI se pedepseste cu ban permanent.

ESTE STRICT INTERZISA FOLOSIREA DE CHEATS, CODS, HACKS PRECUM SI FURNIZAREA DE INFORMATI SI/SAU LINKURI CATRE ACESTEA !!!

Pentru toare restrictile de mai sus se vor utiliza utmatoarele sanctioni:

-Kick Jock
-Ban Chat intre 1-12h de joc 24-sau mai mult in cazuri extreme
-Ban temporar account
-Ban permanant account
Funkistu
Funkistu

Mesaje : 6
Data de inscriere : 26/06/2010
Varsta : 24
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum